Nedjelja, 27.10.2024.

Došlo je vrijeme za pozitivne vijesti: Ovo je prilika da pošaljemo pozitivnu sliku i organizujemo nešto što je do sad viđeno u samo malom broju velikih gradova Evrope

Ponedjeljak, 14.06.2021. | Na mreži | Najnovije

Danas je u velikom parku na Ilidži održana press konferencija povodom eksperimentalnog koncerta za 1.000 ljudi, koji će se održati 16. jula.

Organizatori i partneri koncerta su saglasni da je ovo projekt koji će Ilidžu, Kanton Sarajevo, ali i BiH pozicionirati na mapu dešavanja u mjesecu julu te događaj koji će sigurno privući i jedan dio turista, pošto je koncert namijenjen i stranim i domaćim gostima.

Nakon što se naša domovina nalazila na svim crnim listama za putovanja, vakcinaciju itd, ovo je prilika da pošaljemo pozitivnu sliku i organizujemo nešto što je do sad viđeno u samo malom broju velikih gradova Evrope kao što su Barselona, Liverpul, Zagreb itd. Ovo je samo najava onoga što će se na Općini Ilidža dešavati u narednom periodu, po stabilizaciji i popuštanju epidemioloških mjera. Idemo dalje, napisao je načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur.