Utorak, 21.05.2024.

Ilidžanski ugostitelj se iznenadio dopisom Općine koji je potpisao načelnik Muzur, evo šta stoji u dopisu

Srijeda, 09.06.2021. | Na mreži | Najnovije

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija dopisa koju je objavio jedan ugostitelj sa Ilidže.

Naime, radi se o dopisu koji je dobio iz Općine Ilidža, a koji ga je oduševio. U dopisu se između ostalog načelnik Nermin Muzur zahvaljuje što je on baš na Ilidži odlučio pokrenuti svoj biznis i poželio mu sreću u radu.

PRESS je kontaktirao obrtnika Jasmina i zamolio za komentar:

Iako je prethodna godina bila veoma teška i nepredvidiva zbog pandemije koja nas je zadesila, iz ljubavi prema ugostiteljstvu, odlučio sam se na ovaj korak. Objekat pod nazivom U.R. Bistro & Pizzeria “Riva” nalazi se na adresi Samira Ćatovića Kobre 57. Ugodan porodični ambijent uz prigodan meni za sve ljubitelje dobre hrane. Jedna lijepa zamisao koja će brojati nekih desetak članova osoblja koji će se potruditi da svakog posjetitelja ugoste i prezentuju najbolje specijalitete kuće.

Ono što posebno želim istaći je saradnja Općine Ilidža prema mladim poduzetnicima, naročito u ovom vremenu. Kao što znamo, sama registracija i papirologija ponekad oduzimaju dosta vremena. Ono što ovim putem želim istaći i staviti naglasak na tome jeste ažurnost načelnika Muzura i općinske službe koji su veoma detaljno i brzo odreagovali i pomogli da što prije završimo potrebnu registraciju.

Gest koji me oduševio i posebno obradovao je pismo načelnika Nermina Muzura koji je još jednom pokazao svoje emocije i pažljivost prema građanima/kama Općine Ilidža. ( Isto vam dostavljam u prilogu). Još jednom zahvaljujem načelniku Općine Muzuru i općinskim službenicima na brzini, korektnosti, saradnji i podršci koju nam pružaju. Sve Vas pozivam da uskoro prisustvujete otvorenju našeg objekta i da probate naše specijalitete. Da upravo ‘Riva’ postane Vaša oaza mira u slobodnom vremenu gdje će te uživati sa svojim najdražim.