Subota, 20.04.2024.

CIRKUS U SRBIJI / Profesor Pravnog fakulteta „uništio“ šeficu informativne službe Vučićeve stranke: Manje alkohola, gospođo i knjigu u šake“

Utorak, 07.12.2021. | Na mreži | Najnovije | Region

Profesor Pravnog fakulteta i nekadašnji predsjednik Demokratske stranke Bojan Pajtić uputio je kritiku povodom nepismenosti premijerke Ane Brnabić koja se jučer oglasila na Tviteru povodom protesta i blokada širom Srbije. Odgovor Pajtiću, u ime premijerke, uputila je ko drugi do šefica Informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović.

Kritikujući nezadovoljne građane koji su blokirali puteve na 53 lokacije u zemlji, premijerka je na Tviteru napisala:

„Jasno je zašto Đilasovci protestvuju protiv Rio Tinta – doveli ih u Srbiju, uzeli im koliko su stigli (ovaj M.B. 717.000 eura), sada bi da ih otjeraju, pa da od nekog sljedećeg uzmu još 717.000 za istu zemlju. U krug. Nego, opet to preko narodne grbače. Njima novac, ostalima problemi“.

A Pajtić je zatim na Tviteru prokomentarisao:

„Pobogu devojko, ‘đilasovci’ se piše malim slovom, a ‘protestuju’ se piše bez ‘v’. Svi u Srbiji znamo koliki mentalni napor ulažeš da formulišeš rečenicu, ali nemoj još i pisati, kumim te. Moraš da razumeš kako da razumeš da nam se smije cela ex Jugoslavija. Premijerka analfabeta„, napisao je Pajtić.

Ubrzo se u odbranu premijerke sa zvaničnog tviter naloga SNS oglasila šefica stranačke informativne službe Vladanka Malović.

„Može Ana da pogreši negde neko slovo ili reč, ništa sporno, dešava se, svakako nije kriminalno. Kriminalna je bila tvoja vlast u AP Vojvodina, svi se dobro sećamo. P.S. Samo  nemoj ti bilo kome da bacaš forice na ‘analno’, života ti“, napisala je Vladanka.

Na konstataciju Pajtića da se Vladanka oglasila sa zvaničnog tviter naloga Srpske napredne stranke, ona se ponovo oglasila.

„Što se sada ljutiš, Boki? Nisi više onako rečit, nema više lekcija o pravopisu? Nemoj da bežiš sada kada je postalo zabavno. Vladanka“.

Pošto Malovićka nije odustajala uslijedio je i odgovor Pajtića.

„Ne, nego ću se nastavljati sa osobom koja misli da je ‘analfabeta’ – ‘forica na analno’. Manje alkohola, gospođo i knjigu u šake“, poručio je Pajtić šefici Informativne službe SNS-a.

Međutim, Malovićka je nastavila:

„E, Boki, Boki,… sad si već baš ljut. Bez stresa, škodi lepoti, a svi znamo koliko ti vodiš računa o tim stvarima. Večeras, jednostavno nije bilo tvoje veče. Sada se samo lepo opusti, dobićeš borice na čelu“, napisala je Valdanka na tviteru.

„Jeste, Vaše je veče. Baš ste ‘izdominirali’, gospođo. Briljirate naočigled vaskolike javnosti“, završio je polemiku Pajtić.