Subota, 26.10.2024.

Pljušte prvomajske čestitke na Ilidži: Poklopi se VEGETO jer si jedan od najstrašnijih primjera privilegovanih “bivših” korisnika budžeta

Subota, 01.05.2021. | Na mreži | Najnovije

Tarik Stambolić, predsjedavajući OV Ilidža na svom Facebook profilu čestitao je Praznik rada te ogolio istinu o SDA malverzacijama i oštro odgovorio Mirsada Hošiću poručivši mu da više ne piše o stranačkom zapošljavanju jer je upravo on jedan od najstrašnijih primjera privilegovanih “bivših” korisnika budžeta.

Stambolićevu objavu prenosimo u cjelosti:

SRETAN PRAZNIK RADA !
Mirsad Hošić zvani “VEGETA” (direktor za šta ga god SDA Ilidža predloži), a inače prelatač iz STRANKE ZA BIH koji je kraj rata dočekao u sigurnoj Njemačkoj (dezerter) dok se u BiH ginulo, našao se neznalački lupetati po fb o JP Ilidža.
Isti je na budžetskim jaslama opštine Ilidža sa nekim svojim Eko udruženjem godinama dobijao sredstva (15.000 KM godišnje) od kojih je kupio četverotočkaška bicikla i iznajmljivao ih kod kina Igman građanima Ilidže za 5 KM po satu iako je novac dobio da ista ustupa građanima besplatno.(pokupio fol u Njemačkoj)
Vegeta je svu svoju kompetentnost (neznanje i nesposobnost) pokazao upravljajući preduzećem RAD. Ilidža nikad nije bila prljavija i neurednija nego za vrijeme “VEGETE”.
KJKP RAD nikada manje vozila nije imalo i više neregistrovanih nego za vrijeme istog.
VEGETA je svoje stranačke sposobnosti pokazao dok je bio direktor JU ” Centar za napredne tehnologije u Sarajevu” gdje je zaposlio suprugu donedavnog direktora JP Ilidža Adnana Cvijetića kojeg su nedavno zaposlili kod Selme Cikotića u Ministrsvo sigurnosti BIH. U istu ustanovu sa Cvijetićevom suprugom je zaposlio i rodicu tadašnjeg predsjednika stranke na Ilidži.
Aktuelni direktor JP Ilidža je iz SDA, koji je nedavno sproveo 10 zapošljavanja, pa bi VEGETA trebao provjeriti s njim da li je neko zaposlen po stranačkoj liniji ili je menadžment preduzeća sam odabrao kandidate.
Poklopi se VEGETO i nemoj ti više pisati o stranačkom zapošljavanju jer si jedan od najstrašnijih primjera privilegovanih “bivših” korisnika budžeta. Idemo dalje i čistimo Ilidžu od svih vrsta smeća i štetočina koje su se okupljale na raznim deponijama.