Petak, 17.05.2024.

OTAC DANKINOG UBICE OTKAZAO SVOG ADVOKATA – EVO ZBOG ČEGA! “Tužilac mi je javio novosti…”

Utorak, 23.04.2024. | Najnovije | Region | Vijesti

U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tijela i dalje nema, osumnjičeni pokušavaju da sebi obezbijede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim.

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tijela djevojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavijestio tužioca da želi da promijeni advokata, saznaje Republika.

– Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbijedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac – rekao je Nebojša Živanović za Republiku.

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio šutnjom, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla da već duguje 1.000 eura advokatu Živanoviću za zastupanje supruga. S tim u vezi moguće je da Dragijevići nemaju novca za advokata, te da je to razlog otkazivanja punomoćja izabranom braniocu.

Podsjetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svjedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gdje je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svjedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.