Ponedjeljak, 24.06.2024.

MUJAGA POJAČAO MUZIKU DA PRIKRIJE VRISKU U STANU? Amelin svekar sav zabrinut pitao ljude da li su mu vidjeli sina i snahu

Srijeda, 22.05.2024. | Najnovije | Vijesti

Otac Mujage Čičkušića – osumnjičenog da je u stanu u Tuzli ubio suprugu Amelu i njihovo dvoje djece, pa onda skočio sa zgrade – u ponedjeljak ujutru se zabrinut raspitivao za sina i snahu jer mu se ne javljaju, piše Telegraf.

Ispred ulaza u zgradu u kojoj se desio brutalan zločin sve izgleda normalno. Na licu mjesta, ništa nije ograđeno, ne postoji ni policijska traka, ali prolaznici gledaju ka tom ulazu u nevjerici, znajući da se unutra krije tajna jezivog zločina.

Radnici iz obližnje radnje rekli su da ništa nisu čuli u nedjelju uvečer, ali da se u ponedjeljak ujutru Mujagin otac i Amelin svekar raspitivao kod njih da li su ih vidjeli.

“Njegov otac je došao u ponedjeljak ujutru sav zabrinut, raspitivao se, rekao je da mu se ni sin ni snaha nisu javljali i da li smo ih možda vidjeli”, rekli su radnici za Telegraf, koji su željeli da ostanu anonimni.

Oni su mu rekli da ih nisu vidjeli, ali su ga posavjetovali da ode u policiju, što je on navodno i učinio.

“Policija je zatim ušla u stan i saznala šta se desilo”, dodali su.

Konobar koji radi u kafiću pored zgrade rekao je da je u večeri kada je navodno došlo do ubistva i samoubistva bila glasna muzika i da je navodno dopirala iz porodičnog stana.

“Svi su se čudili što je muzika bila tako glasna, jer je bila nedjelja uvečer, oko 22 sata”, ispričao je konobar radnicima.

U ponedjeljak ujutru kada su došli na posao, zatekli su policijsku traku ispred zgrade, dok su u medijima pročitali šta se desilo.

“U šoku smo, nismo ih poznavali niti viđali, pogotovo oca koji je radio u Nemačkoj”, zaključuju sagovornici.