Četvrtak, 02.05.2024.

VRAČARE OPSJEDAJU RODITELJE MALE DANKE! Dijete im ubijeno, a one GATAJU: “Ne možemo da živimo od njih!”

Ponedjeljak, 15.04.2024. | Najnovije | Region | Vijesti

Majku i oca djevojčice Danke Ilić koje nema od 26. marta, a za koju se sumnja da je ubijena tako što je prvo udarena kolima, a potom udavljena, neprestano kontaktiraju navodno vidoviti ljudi.

Uglavnom su to ženske osobe koje tvrde da imaju viziju i da su se sa Dankom desile najrazličitije stvari. Gledaju u budućnost preko različitih pomagala.

Neki od njih i dalje tvrde da je djevojčica živa, a Ivana i Miloš njeni roditelji su očajni na svu muku zbog komentara koje dobijaju na društvenim mrežama.

– Miloš je očajan i rekao je mom bratu: “Ovo je pakao, ne možemo da živimo od njih. Ne znamo za sebe nema nam djeteta, a oni gataju a da ih niko ne pita – otkriva sagovornica Republike iz Bora.

Podsjetimo, osumnjičeni za ubistvo male Danke su Srđan Janković i Dejan Dragijević, zaposleni u JKP ”Vodovod” Bor koji su je najprije službenim vozilom udarili, a onda onesviješćenu djevojčicu stavili u automobil preko alata.

Dejan je priznao da je djevojčicu kada se probudila davio dok nije prestala da diše, a onda zajedno sa Jankovićem njeno tijelo bacio na deponiju. Kako je dalje rekao, dva dana kasnije je premjestio tijelo djevojčice i to uz pomoć oca Radosava i brata Dalibora koji je u noći između 6. i 7. aprila preminuo u pritvoru.

Njegova majka Svetlana Dragijević sutra će biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru o okolnostima slučaja.