Ponedjeljak, 20.05.2024.

OTAC SE NEĆE OPROSTITI OD DJECE Almin suprug neće prisustvovati ukopu svojih mališana, iako je dobio dozvolu

Srijeda, 08.05.2024. | Najnovije | Region | Vijesti

Ergis Arazi, suprug Alme Arazi koja je, kako se sumnja, sa troje djece skočlila u rijeku Bojanu, dobio je dozvolu od Uprave za zatvore da prisustvuje dženazi svoje dvoje djece, ali se on ipak neće pojaviti na njihovom posljednjem ispraćaju.

Kako pišu mediji u Albaniji, uprkos tome što je dobio dozvolu Uprave za zatvore, Ergis neće doći na dženazu, jer policija nije preuzela obavezu da ga prati.

Mališani nesrećne Alme i njenog supruga Ergisa, koji se sumnjiči da je izazvao samoubistvo, biće ukopani na groblju u Skadru.

Ergisa Arazija juče je sud u Skadru ostavio u zatvoru, a on je izjavio da je u teškom psihičkom stanju i da će govoriti nekom drugom prilikom.

Poznati rezultati obdukcije

U međuvremenu, u mrtvačnici regionalne bolnice u Skadru obavljena je obdukcija tijela Alme Arazi (39). Kako prenose albanski mediji, na njemu nema tragova nasilja.

Almini rođaci su već otišli ​​u Drač i ponijeli sa sobom njeno tijelo. Nesrećna žena biće ukopana u Draču, dok će njeno troje djece počivati u Skadru.

Juče je iz Bojane izvučeno njeno tijelo i tijelo njihovog trećeg djeteta.

Porodici majke koja je izvršila samoubistvo i sa sobom povela svoje troje djece, nije bilo dozvoljeno da nesrećnu ženu ukopa u Skadru. Sa tim se, kako navode albanski mediji, nije usaglasila porodica njenog muža.

Od porodičnog nasilja do nezamislive tragedije

Ergis Arazi, suprug Alme, dobio je dozvolu Uprave za zatvore da prisustvuje dženazi svoje dvoje djece koja su se udavila u reci Bojani, zajedno sa majkom i devetogodišnjom sestrom.

Alma Arazi (39) i njeno troje djece, podsjetimo, navodno su izvršili samoubistvo skočivši u Bojanu.

Tijelo najstarije djevojčice nađeno je prekjuče u rijeci, dok je tijelo druge pronađeno juče.

Nakon stravične tragedije uhapšen je njen suprug, koji je optužen za porodično nasilje i izazivanje samoubistva, piše Voxnews.al, prenosi Blic.