Ponedjeljak, 20.05.2024.

Ivana Knoll ima konkurenciju: Italijanska navijačica polugola pratila finale Lige prvaka [FOTO]

Ponedjeljak, 12.06.2023. | Na mreži | Najnovije | Vijesti

Finalnu utakmicu Lige prvaka na stadionu Ataturk u Istanbulu pratile su desetine hiljada navijača, ali i influensera koji su postali nezaobilazni na tribinama sportskih događaja.

No ova utakmica između nije mogla proći ni bez Ivane Knoll, koja je susret između Manchestera i Intera pratila odjevena u minijaturni bijeli komplet s hrvatskim obilježjima.

No čini se da je najpoznatija navijačica dobila opasnu konkurenciju.

Pažnju fotografa ukrala je Paula Saulino, Italijanka i navijačica Napolija. Iako njezin klub nije bio u finalu, to je nije spriječilo da posjeti Istanbul. Fotografijama s utakmice pohvalila se i na svom Instagram profilu.

Paula je nosila mini suknju i gornji dio kupaćeg kostima, a baš kao i Knoll, i nju su ljudi ismijali zbog neprikladnog odijevanja.

“Tvoj grudnjak se bori više nego Acerbi s Haalandom”, “Klasična odjeća za pojavit se na turskom stadionu”, “Lakše bi bilo da si došla gola”, “Ovo je očajno i previše isfotošopirano”, nizali su se komentari.

Inače, o ovoj influencerici je ranije pisao i Rolling Stone, kojemu je ispričala da je prije radila kao plesačica u noćnim klubovima u Los Angelesu.