Utorak, 29.10.2024.

Supruga odlazećeg predsjednika Crne Gore Lidija Đukanović za krunisanje kralja Čarlsa obukla haljinu od 10.000€ [Foto]

Ponedjeljak, 08.05.2023. | Na mreži | Najnovije | Vijesti

Kralj Čarls III krunisan je u subotu uz vjersku ceremoniju staru preko 1.000 godina. Svečanom događaju prisutvovali su mnogi evropski i svjetski zvaničnici sa svojim suprugama.

Pored španskog kralja i kraljice, njihovih holandskih i jordanskih kolega, kao i francuskog predsjedničkog para, u Veliku Britaniju su ovim povodom stigli i Milo i Lidija Đukanović.

Odlazeći predsjednik Crne Gore je na svom Tviter nalogu podijelio fotografije sa ove prestižne ceremonije, te je odao počast novom kralju.

Milo je na krunisanje stigao u crnom fraku, sivom prsluku i elegantnim, sivim pantalonama sa diskretnim prugama, dok je njegova supruga Lidija lagodno mogla da parira nekim od najbolje obučenim ženama svijeta poput kraljice Leticije, Ranije i Maksime.

Ona je izabrala papreno skupu toaletu sa potpisom modne kuće Valentino čija je cijena oko 11. 000 dolara, odnosno nešto manje od 10. 000 hiljada eura. Toaleta je u jarkožutoj boji i midi dužini, a krasi je plise čitavom dužinom, te plašt koji svemu daje dodatni pečat elegancije i otmjenosti.

Lidija je ovu lepršavu, finu kreaciju upotpunila lakovanim salonkama u boji kože, te klač torbicom iste boje, a kao posebno upečatljiv detalj nametnuo se šeširić, odnosno fascinator sa velikom mašnom u krem boji.

avaz/press