Petak, 10.05.2024.

PRESS SAZNAJE / Skandalozno ponašanje Sebije Izetbegović: Pljunula zaštitara na KCUS-u, izgalamila se na njega jer je nije pustio na kapiju za direktora!

Utorak, 05.12.2023. | BiH | Najnovije | Vijesti

Sebija Izetbegović, smijenjena direktorica KCUS-a i supruga Bakira Izetbegovića (SDA), napravila je nezapamćeni skandal jutros na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, saznaje portal PRESS.

Kako saznaje naš portal, Sebija je jutros oko 10 sati stigla na KCUS i po navici, pokušala je ući na kapiju broj 4. Inače, ta kapija je namijenjena za dostavna vozila i za generalnog direktora.

Međutim, postupajući po pravilima i zakonima o internoj kontroli, zaštitar joj nije dopustio da prođe, logično jer više nije direktorica. Nakon toga, Sebija Izetbegović je, kako saznaje PRESS, otišla na glavni ulaz i ušla automobilom.

Potom se odvezla do zaštitara na kapiju koju nije mogla proći, dramatično izašla iz automobila a onda uradila nešto svojstveno šljamu sa dna kace – prišla čovjeku i pljunula ga!

Sve je to popraćeno najpogrdnijim psovkama čovjeku koji je samo radio svoj posao. Također, saznajemo da je zaštitar cijeli dan pod stresom te da je popio nekoliko tableta za smirenje.

Treba naglasiti da ovakvo bahato i bezobrazno ponašanje sigurno neće proći bez uključivanja i policije. Organima zaduženim za provedbu Zakona sigurno neće biti teško utvrditi sve ove činjenice, jer je sve pokriveno videonadzorom!