Četvrtak, 09.05.2024.

Press otkriva: Bahati Osmica živi u svili i kadifi: Kupio Audija Q8 od 200.000 KM i zauzeo dva parking mjesta!

Nedjelja, 02.07.2023. | BiH | Najnovije | Vijesti

Teško kompromitirani i osramoćeni Osman Mehmedagić Osmica, bivši direktor Obavještajno sigurnosne agencije BiH (OSA BiH), potrčko dinastije Izetbegović, kupio je najnovijeg Audija Q8 čiji osnovni model na tržištu košta vrtoglavih 200.000 KM, saznaje Press.

Što bi naš narod rekao, penzionerske dane provodi u “svili i kadifi”. Pravo pitanje bi bilo, otkud bahatom Osmici toliki novac? No, time neka se bave pravosudne institucije i policijski organi.

Skupocjeni Audi Q8: Košta 200.000 KM

Dalje, hajde što je kupio, nego što nikada nije naučio parkirati automobil na jedno mjesto za parking. Bolje upućeni vele da on zna kako da parkira, ali jednostavno čovjek ima psihičkih problema i misli da je sve ovo njegovo. To je radio i dok je vedrio i oblačio ovom državom, dok je sve ljude koji su se usudili bilo šta progovoriti protiv sultanije Sebije i njenog muža Bakira, proganjao i maltretirao.

Vidi se da mu je bahatost jača strana i na fotografiji koja je u posjedu Pressa. Riječ je o parkingu u Miss Irbinoj ulici u centru Sarajeva.

Dobro upućeni u lik i djelo Osmice, kažu da je dok je bio na čelu OSA-e BiH, službenom Škodom blokirao parking da mu ko ne zauzme mjesto.