Utorak, 16.04.2024.

BRNABIĆKINO IDOLOPOKLONSTVO PREMA VUČIĆU: Pogledajte nevjerovatnu izjavu premijerke Srbije (VIDEO)

Ponedjeljak, 31.01.2022. | Region | Vijesti

Umjesto Aleksandra Vučića koji je zbog porodičnih prilika bio spriječen da prisustvuje svečanom otvaranju dionice autoputa Miloš Veliki od Preljine do Pakovraće, ceremoniju je upriličila Ana Brnabić, premijerka Srbije. Tom prilikom opet se pošteno nalupendarala, da upotrebimo njen izraz, piše portal Direktno.rs.

Ističući da joj je žao što Vučić nije danas na otvaranju, Brnabić je izjavila kako predsjednik Srbije “živi za puteve i da ih niko ne poznaje bolje od njega”.

Želim da mu zahvalim, zato što su ovo njegovi snovi. On živi za puteve, niko više od njega i bolje od njega ne doživljava puteve u Srbiji. Niko ih ne poznaje bolje od Vučića, niko ne poznaje bolje sela i ljude. Hvala mu što je sanjao i što se odvažio da proba.”

Dakle, pravnik bez dana radnog staža, bolje poznaje i doživljava puteve od saobraćajnih inženjera, geodeta i drugih stručnjaka za saobraćaj. Naravno, ovo se ne odnosi na sadašnjeg ministra saobraćaja i infrastrukture Tomu Momirovića, on ne pripada nijednoj kategoriji ozbiljnih radova. Ali kako je svašta moguće u “zlatnom naprednjačkom dobu”, pa i ova mogućnost da samo ON sve zna i razumije.

Zatim je Brnabić ponovila i bajku o Srbiji kao ekonomskom lideru Evrope.

“Mi povezujemo gradove i opštine u Srbiji, Srbiju sa regionom i Srbiju sa Evropom. Danas nemamo čega da se stidimo, već sa ponosom ističemo da smo iz Srbije. Iz zemlje koja je prvak Evrope, ne samo u sportu već i u ekonomiji. Niko u Evropi ne gradi više od nas“, rekla je bez trunke blama stanarka skupocjene vile na Dedinju.

Očigledno je da kad neko poput Brnabić, kada dovoljno dugo živi odsječen od realnosti, počinje da vjeruje u svoje laži i gluposti, pa se ne libi da ih izgovara gdje stigne.

Govoreći o atentatu na Vučića, Brnabić je izjavila da je nevjerovatno da u Crnoj Gori postoji tako jaka mafija i organizovani kriminal, a da nije bio odobren od nekog iz vrha te države. Pritom, očito je zaboravila na klan Veljka Belivuka, pa se njenom logikom zaključuje ono što javnost u Srbiji dobro zna, da je Velja Nevolja imao odobrenje nekog iz vrha države za monstruozne zločine koje je počinio.

No ako ste pomislili da je to najbizarnije što je izgovorila, prevarili ste se. U idolopoklonstvu prema svom gospodaru, zahvalila se njegovoj djeci na svemu što su učinili za Srbiju.

“Želim da uputim veliki pozdrav, sve moje emocije Aleksandru, Danilu i Milici, i da im zahvalim na svemu što su uradili za ovu zemlju”, rekla je, vjerovali ili ne, Ana Brnabić.

Šta je Aleksandar Vučić uradio Srbiji dobro je već poznato i za to će, nadamo se, jednog dana odgovarati pred slobodnim i nezavisnim sudstvom. Međutim, šta su Danilo i Milica uradili za Srbiju ostaje nepoznato širokoj publici, ali u zemlji u kojoj ne postoji nikakva odgovornost za javno izgovorenu riječ, dešavaju nam se i ovakve bizarnosti.

Koristiti smrt Vučićeve prve supruge za sticanje političkih poena, novo je moralno dno koje je društvo u Srbiji dotaklo, a Brnabić pokazuje da nema granica moralnom padu.