Četvrtak, 25.04.2024.

Čavka poručio lažovu Avdi Avdiću: Izmišljaš najgnusnije laži, taj brak je davno okončan

Četvrtak, 21.04.2022. | BiH | Kolumne | Najnovije | Vijesti

Potpredsjednik Saveza za bolju budućnost BiH (SBB BiH) Admir Čavka oglasio se na svom Facebook profilu povodom navoda novinara Avde Avdića da je “njegova supruga podržala današnji skup BORS-a u Banjoj Luci”. 

– Dok sam iftario, dobio sam link vijesti u kojem me kućni novinar Osmana Mehmedagića Osmice Avdo Avdić na najprizemniji način dovodi u vezu s današnjim protestima u Banjoj Luci.

Autentična fotografija Avde Avdića

Istina je da Avdić na ovaj način, klevećući i podmećući laži meni i SBB-u, skreće pažnju sa Sky aplikacije koja je otkrila njegove nalogodavce u međunarodnom kriminalu.

Ovdje želim da kažem istinu, a to je da nisam u braku s osobom koju spominje Avdo Avdić i zlonamjerno, izmišljajući najgnusnije laži, stavlja u kontekst mene i SBB. Brak između mene i Dragane je već davno okončan, ali iz tog braka imam predivnoga sina, koji ne treba da bude predmet političkih predstava za javnost kojima smo nažalost svjedočili danas.

Valjda im niko nije javio da je ovo poseban mjesec za nas koji cijene makar malo tradicije koje je ostalo poštivajući lijepi nam mjesec Ramazan. Možda i ne znaju da se u mnogim džamijama u Banjoj Luci klanja teravih namaz, možda i ne znaju da nije lijepo lagati i klevatati posebno u ovim trenucima. Svima koji poštuju ovaj poseban mjesec želim da ga provedu i miru i zdravlju – napisao je Čavka. 

Objava Čavke na Facebook-u