Ponedjeljak, 28.10.2024.

Finska premijerka se testirala na droge, a u međuvremenu objavljen novi [VIDEO] intimnog plesa sa rock zvijezdom

Subota, 20.08.2022. | Globus | Lifestyle | Najnovije | Vijesti

Jutarnji list objavio je tekst finskog Helsingin Sanomat čiji tekst prenosimo u cjelosti

Finska premijerka Sanna Marin u četvrtak je izjavila da je uznemirena zbog toga što su videosnimke njezina plesa i pjevanja na privatnim zabavama objavljene na internetu jer su namijenjene samo prijateljima.Marin (36) je to rekla nakon što se dvominutni video njezina pjevanja i plesa s poznatim domaćim influencerima i umjetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima u srijedu.Isječci su izvorno objavljeni na privatnom Instagram računu. Marin, koja je u prosincu 2019. postala najmlađa čelnica vlade na svijetu, rekla je da je znala da je snimaju, ali nije mislila da će videozapisi postati javno dostupni.”Ta su videa privatna i snimana u privatnom prostoru. Zamjeram što su dospjeli u javnost”, rekla je Marin novinarima. Dodala je da ne zna tko ih je proslijedio.

Mnogi Finci izrazili su potporu mladoj premijerki zbog načina na koji spaja privatni život s visokom karijerom. No, list Helsingin Sanomat piše da je epizoda izazvala pitanja o njezinu prosuđivanju.

“Marin je možda postupila u dobroj vjeri, ali ovako lakovjerna ne bi smjela biti”, napisao je list u uvodniku.

“Premijer može, u osjetljivoj situaciji, staviti oružje informacijskog rata u ruke onih koji bi željeli naštetiti Finskoj”, piše list.

JUTARNJI/PRESS