Četvrtak, 28.03.2024.

Sin Melanije i Donalda Trampa je mini verzija svog oca

Subota, 19.11.2022. | Globus | Najnovije | Vijesti

Baron Tramp (Trump), jedini sin Donalda i Melanije, ima 16 godina i rijetko kada se pojavljuje u javnosti, za razliku od starije polubraće i polusestara.

Nakon što je njegov otac pobijedio na predsjedničkim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, Baron je počeo češće da se pojavljuje u javnosti. Međutim, kada je Donald izgubio izbore, javnost je samo u rijetkim situacijama imala priliku da vidi najmađeg člana Tramp porodice.

Razlog su svakako njegove godine, a prije svega, odluka njegove majke da ima “normalno” odrastanje”. Iako se Baron rijetko pojavljuje u javnosti, njegove fotografije brzo preplave sve naslovnice, jer je, kako kažu, izrastao u lijepog momka.

Nakon što se preselio u Vašington, Baron Tramp je zvanično postao prvi dječak koji je “krasio” dvorane Bijele kuće u posljednjih skoro 60 godina. 

Zna šta želi

Melanija je ranije rekla da je Baronu dala nadimak “Mali Donald” zbog njegove ličnosti.

– On je veoma snažan, veoma poseban, pametan dječak. On je nezavisan i samouvjeren i tačno zna šta želi. Ponekad ga zovem Mali Donald. On je mješavina nas u fizičkom izgledu, ali zbog njegove ličnosti ga zovem Malim Donaldom – rekla je Melanija, a prenosi “Redbookmag”.

avaz/press