Utorak, 23.04.2024.

Dalija Hasanbegović Konaković upozorila: Ostavite mi porodicu na miru ili ćemo svi da ‘uživamo’ u snimcima drogirane pijandure kako demolira kafane

Ponedjeljak, 17.10.2022. | Na mreži | Najnovije

Ne prestaju orkestrirani napadi stranačkih botova na njihove neistomišljenike.

Meta su sve češće djeca, roditelji – članovi uže i šire porodice, prijatelji.

Najžešće napade već duži vremenski period trpi Dalija Hasanbegović Konaković.

Iako politički neaktivna, često je upravo ona ‘glavni krivac’ organizovanoj bandi botova koja djeluje po instrukcijama njihovih, svima poznatih nalogodavaca.

Dalija Hasanbegović Konaković nije se libila o onome što prolazi progovoriti u javnosti kako bi svijest o ovom ozbiljnom problemu podigla na veći nivo.

“Samo se nekoliko najzloglasnijih mafijaških grupa na svijetu u obračunima iskaljuje na članovima porodice svog suparnika. Sve ostale kriminalne grupe to smatraju nečasnim. Samo vam taj detalj dovoljno govori o moralu, časti i granicama onih koji te napade na mene naručuju i malih internet žohara koji taj prljavi posao odrađuju”, kazala je Hasanbegović Konaković nedavno u jednom od intervjua pojašnjavajući sa kakvim tipom (ne)ljudi ima posla.

Posljednja u nizu objava o porodici izazvala je njenu ljutitu reakciju.

Naime radikalni jurišnik poznat organima gonjenja BiH i Luksemburga nije se libio u svojoj objavi koja se odnosila na Daliju, pomenuti i njenu majku i sestru.

Ona je na svom Instagram nalogu žestoko odgovorila, a uputila je i znakovito upozorenje:

“Porodicu mi ostavite na miru ili ćemo svi da “uživamo” u snimcima drogirane pijandure kako demolira kafane po gradu. Nema više obraza za okretanje.”

Kome je poruka upućena i čije to snimke Dalija posjeduje ostaje da nagađamo, a možda i ubrzo vidimo.