Četvrtak, 28.03.2024.

GENERAL ARMIJE RBiH STAO UZ BEĆIROVIĆA: “On je hrabar, pouzdan i sposoban čovjek…”

Petak, 05.08.2022. | BiH | Najnovije | Vijesti

-Došlo je pravo vrijeme, presudni trenutak da građani Bosne i Hercegovine imaju priliku da biraju istinskog i dokazanog zaštitnika države Bosne i Hercegovine – profesora, doktora Denisa Bećirovića.

Denis Bećirović je svojim radom i djelovanjem pokazao i dokazao o kakvoj se ličnosti radi: dokazanom patrioti, borcu za ljudska prava, antifašisti, čovjeku koji ističe značaj i doprinos boraca za odbranu nezavisnosti, suverenosti i cjelovitosti države Bosne i Hercegovine, te da oni zaslužuju daleko veću pažnju.

Denis Bećirović je u protekle četiri godine u Domu naroda Parlamentarne skupštine dokazao da je hrabar i sposoban čovjek koji zna da se argumentima suprotstavi rušiteljima Bosne i Hercegovine. S druge strane, njegov protukandidat iz SDA je uglavnom prešutio cijeli mandat u Domu naroda.

Država Bosna i Hercegovina, Denisu Bećiroviću je bila, jeste i bit će u fokusu i na prvom mjestu. Njegovo angažovanje i djelovanje i borba za BiH su u kontinuitetu. Bori se za jačanje institucija države, za uspostavu pravne države, za zalaganje pristupu BiH u NATO i EU, za ravnopravan odnos sa susjedima, za radnička i građanska prava, za jačanje odbrambenih snaga BiH, te za borbu protiv kriminala i korupcije.

Građani i građanke, birači Federacije Bosne i Hercegovine, na vas je red da odlučite i izaberete pravog čovjeka za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, profesora, doktora Denisa Bećirovića.

Glas Denisu Bećiroviću je glas poštenom obrazovanom, vrijednom, uspješnom i odvažnom čovjeku, čovjeku koji ima političko iskustvo, kapacitet i program i tim za realizaciju tog programa, koji ima državotvorni pristup i dokazani je borac za državu BiH.

Imam puno povjerenje u Denisa Bećirovića i zato javno pozivam da svoj glas 2. oktobra povjerimo čovjeku koji Bosnu i Hercegovinu može povući u budućnost, navodi se u pismu podrške bivšeg generala i bivšeg zapovjednika 4. Korpusa Armije RBiH Mustafe Polutka.