Četvrtak, 28.03.2024.

KOJU DIJAGNOZU IMA VULIN: Dok mu je drug Vučić držao konferenciju, on ćaskao sam sa sobom (VIDEO)

Srijeda, 29.12.2021. | Najnovije | Region | Vijesti

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin vodio je danas, tokom konferencije za medije u Palati Srbija, veoma živahnu i očigledno zabavnu diskusiju sa osobom kojoj se najradije obraća u trenucima dokolice – sa samim sobom, prenosi Nova.rs.

Za ministra Vulina odavno se zna da mu nije potrebna druga osoba kad poželi da razmijeni misli sa sagovornikom, dovoljno je samo da se obrati drugom Aleksandru Vulinu i debata odmah počinje.

Tako je bilo i danas. Tokom govora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, njegovog vanrednog novogodišnjeg obraćanja naciji, ministru policije je bilo veoma dosadno, pa je zabavu pronašao u ćaskanju sa samim sobom.

Doduše, nije poznat sadržaj razgovora između dva Vulina, ali sudeći po grimasama ministra, može se zaključiti da je jedan Vulin u jednom trenutku uspio čak i da nasmije drugog Vulina.

Ono što je pak sigurno, to je da ministar policije nikad neće biti sam i da će, kad god poželi, moći da razgovara sa svojim najboljim prijateljem – Aleksandrom Vulinom.

Za ministra Vulina odavno se zna da mu nije potrebna druga osoba kad poželi da razmijeni misli sa sagovornikom.