Utorak, 16.08.2022.

BNTV objavila identitet uhapšenih službenika MUP-a RS

Ponedjeljak, 19.07.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti | Novinar

Osim spomenutih, uhapšen je i Miloš Božović iz Cetinja, koji je u popodnevnim satima sproveden u Sarajevo, u nadležnost Suda BiH

BN televizija objavila je identitet uhapšenih pripadnika MUP-a RS u Banjoj Luci, pozivajući se na svoje izvore u policiji.

Prema istom izvoru, radi se o dva inspektora i jednoj inspektorici.

Uhapšen je Mladen Milovanović, samostalni inspektor u Upravi kriminalističke policije MUP-a RS.

Pored Milovanovića, navodi BNTV pozivajući se na svoje izvore, u policijskoj akciji uhapšen je i inspektor MUP-a RS Predrag Vatreš.

Treća osoba iz MUP-a RS koja je uhapšena je inspektorka Gorana Rečević, koja je obavljala dužnosti u Upravi za organizovani i teški kriminalitet MUP RS.

Osim spomenutih, uhapšen je i Miloš Božović iz Cetinja, koji je u popodnevnim satima sproveden u Sarajevo, u nadležnost Suda BiH.

Podsjećamo, u zvaničnom saopštenju nakon hapšenja, objavljeno je kako su policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet u saradnji sa pripadnicima Žandarmerije MUP-a RS, lišili slobode jučer dvije osobe u Banjoj Luci – M.B. iz Cetinja i M.M. iz Banjaluke, inače pripadnik MUP-a RS.

Osoba M.B. je lišena slobode na osnovu međunarodne Interpolove potjernice raspisane za krivično djelo ”teško ubistvo“. Radi se o Milošu Božoviću iz Cetinja, navodno pripadniku zloglasnog “škaljarskog” klana.

U daljim aktivnostima sinoć su na području Banjaluke lišena slobode još dva policijska službenika MUP-a RS inicijala P.V. i G.R.

Sva tri policijska službenika bit će suspendovana, navedeno je u saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova RS-a.

(FOKUS)