Petak, 29.03.2024.

Da li je bot SDA greškom objavio privatnu poruku Sebije Izetbegović: “Meni kad otpadne jedna dlaka njima otpadne 15… Imam 5.000 kamikaza koje su spremne poginuti za mene”

Petak, 19.02.2021. | BiH | Najnovije | Vijesti

Bot Stranke demokratske akcije (SDA), vjerni pratitelj lika i djela Sebije Izetbegović i uposlenik KJKP Rad Adnan Lingo objavio je na svom Facebook profilu zanimljivu poruku čiji je autor, kako tvrdi, supruga predsjednika SDA Sebija Izetbegović, piše PRESS.

Lingo se često na svom Facebook profilu pohvali fotografijama sa Sebijom Izetbegović, a na nekoliko političkih skupova na kojim je prisustvovala supruga predsjednika SDA čak je glumio i njenog tjelohranitelja.

On je jučer na svom Facebook profilu objavio krajnje bahatu poruku koju je, kako navodi, uputila Sebija Izetbegović “izdajnicima”. Poruka Sebije Izetbegović, ubrzo nakon objavljivanja, uklonjena je s Facebook profila Adnana Linge.

“Ako mi zafali dlaka na glavi držim odgovornim:

1. Frizera kod kojeg sam išla da se friziram
2. Irmu Baraliju i njene stranačke kolege Kojovića i NS, koalicioni NiP, SDP i Nermina Nikšića

Mogla bih nabrajati još naših izdajnika. Ali kada meni otpadne jedna dlaka njima obično 10-15. Ćeraćem se… A tu je još onih 5.000 kamikaza koje su spremne poginuti za mene”, glasila je navodna poruka Sebije Izetbegović.

Bot SDA jasno je naveo da su ove riječi “preuzete od prof. Izetbegović” objavljujući njenu fotografiju koju – prema okviru fotografije (slika kamere u donjem lijevom uglu) – očito koristi na aplikaciji Viber.

Da li je Lingo greškom objavio privatnu poruku Sebije Izetbegović koju mu je poslala na Viberu ili u neku od grupa ostaje nepoznato.

(PRESS)