Ponedjeljak, 20.03.2023.

Interna predizborna poruka dr. Hasana Tanovića kandidatima koju niste imali priliku vidjet: Učinite sve da budemo ponosni na kraju ove priče

Petak, 16.10.2020. | BiH | Najnovije | Vijesti

Interna komunikacija unutar stranaka uvijek više govori o njenim članovima i liderima, nego ono što se prezentuje javnosti. Redacija PRESS-a došla je u posjed video poruke koju je sinoć, dr. Hasan Tanović poslao svojim kandidatima u kojoj je jasno stavio zdravlje građana ispred ličnog interesa.

Donosimo vam poruku:

„Dragi kandidati i kandidatkinje, prošlo je 12 sati. 16. je oktobar 2020. godine. Danas zvanično počinje kampanja koja će trajati mjesec dana i u kojoj ćemo se svakodnevno viđati na terenu.

Vrijeme je korone i stoga vas, prije svega molim, da pazite na vaše zdravlje i zdravlje vaših najmilijih. Budite dostupni stanovnicima općine i učinite sve da budemo ponosni na kraju ove priče.

Potrudite se da na siguran način prenesete vaše i naše poruke svim građanima i građankama opštine Novo Sarajevo. Svima nama u opštini Novo Sarajevo, prije svega želim zdravlja i da 15.novembra u što većem broju izađemo na izbore i odlučimo o tome ko će nas voditi u naredne 4 godine“