Petak, 09.12.2022.

Ekskluzivno objavljujemo: Ovo je materijalni dokaz koji potvrđuje da je Debevec imao dvojni identitet u BiH i Španiji!

Petak, 11.09.2020. | BiH | Najnovije | Vijesti | Autor

Portal PRESS ekskluzivno objavljuje dokaz o tome da je kompromitovani predsjednik Suda Bosne i Hercegovine Ranko Debevec ne samo državljanin Kraljivine Španije već i do pored diplomatskog pasoša Bosne i Hercegovine koristi nezakonito stečeni pasoš Španije.

Predsjednik Suda Bosne i Hercegovine je Ranko Debevec, rođen 3. maja 1964. godine. Ranko Debevec državljanin je Bosne i Hercegovine i korisnik diplomatskog pasoša.

Ranko Debevec Kaveson, rođen 3. maja 1964. godine, državljanin je Španije i korisnik običnog španskog pasoša. Ranko Debevec i Ranko Debevec Kaveson ista su osoba. Jedan čovjek – dva identiteta.

PRESS ekskluzivno objavljuje dokaz da je Debevec, koji je za predsjednika Suda BiH imenovan 14. decembra 2016. godine, koristio pasoš Kraljevine Španije i to 23. juna 2018. godine.

Tog dana Ranko Debevec kao Ranko Debevec Kaveson otputovao je iz Beograda u Barcelonu u kojoj je ostao sve do 30. juna 2018. godine. Umjesto što je pitao člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da javno otkrije njegov dvojni identitet, Debevec je hladno mogao pogledati u svoj pasoš i prisjetiti se svog španskog identiteta.

O duplim identitetima predsjednika Suda BiH i nezakonitostima koje je počinio izigravajući bosanskohercegovački i španski sistem više pročitajte ovdje.

(PRESS)