Utorak, 23.04.2024.

Amar Dovadžija: Oni su nas ismijavali, a mi smo rasli – čestitam svima i hvala na podršci

Srijeda, 09.12.2020. | BiH | Najnovije | Vijesti

Kandidat za načelnika Ilijaša na ovogodišnjim lokalnim izborima, ispred stranaka Četvorke, Amar Dovadžija oglasio se na svom Facebook profilu te se zahvalio svim građanima koji su glasali za njega i za kandidate Naroda i pravde za Općinsko vijeće Općine Ilijaš.

Status Amara Dovadžije prenosimo u cjelosti:

Kada smo prije tri-četiri mjeseca krenuli u borbu zvanu Lokalni izbori 2020. godina, većina nas je ismijavala, oponenti su nas vrijeđali, a mi, mi rasli, iz dana u dan bili sve čvršći i jači i na kraju zahvaljujući našim glasačima i sugrađanima ostvarili rezultat koji nam stavlja na pleća veliko breme i obavezu.

Hvala vam na 4977 glasova koje ste povjerili meni, kao kandidatu za načelnika Općine Ilijaš, a posebno vam hvala na 3039 glasova koje ste povjerili listi Naroda i Pravde za OV Ilijaš, te izabrali i izglasali vaših i naših 8 vijećnika u OV Ilijaš.

Naša borba i doprinos za našu zajednicu se nastavlja putem naših vijećnika u OV Ilijaš, ali i uz pomoć Vlade Kantona Sarajevo.

ČESTITKE našim vijećnicima koji su dobili povjerenje naših sugrađana i oni će biti na raspolaganju vama prije svega, a ne stranci.

ČESTITKE svim našim kandidatima za OV na ostvarenim rezultatima.

Kada nas budete hvalili, hvalite nas iza leđa, a kada nas budete kudili i ružili, radite nam to u oči.

HVALA SVIMA NA PODRŠCI!