Petak, 19.04.2024.

Objavljeni zanimljivi detalji: Ovako bi mogao izgledati iPhone Flip!

Petak, 11.02.2022. | Najnovije | Tehnologija

Priča se da Apple već neko vrijeme radi na sklopivom iPhoneu. Stručnjaci iz industrije tvrde da marka već ima radni prototip koji je sličan Samsungovim Galaxy Z Flip i Galaxy Z Fold uređajima. Nedavne glasine također sugeriraju da bi sklopivi iPhone mogli debitirati 2022.- 2023.

Sada je Youtuber ardstudiodesign stvorio koncept video renderiranja navodnog nadolazećeg sklopivog iPhonea koji prikazuje potencijalni dizajn i stilski profil uređaja, prenosi Gizmochina.

Render uređaja je prilično sličan konceptnom renderu koji je prošle godine otkrio grafički dizajner Technizo i ima sličan dizajn okretanja kao i Galaxy Z Flip 3 uređaj. Telefon je prikazan da ima skupinu s tri kamere na lijevoj strani i sekundarni zaslon na desnoj strani. Sekundarni zaslon je vrlo važan u preklopnom pametnom telefonu kako bi provjera obavijesti, dolaznih poziva ili samo vremena bio lakši proces.

Youtuber se također poigrava idejama poput vodootpornosti uređaja tako što će postati bez porta i ima čvrsto zatvorenu šarku. On također misli da iPhone Flip sadrži M1 čip, što u konceptu zvuči kao dobra ideja, međutim, prilično je nepraktično zbog topline koju proizvodi M1 čip.

Bio bi priličan izazov držati temperaturu pod kontrolom na tako malom uređaju. Ideja o prelasku na uređaj bez fizičkih otvora ne izgleda tako nemoguće zbog Appleovog nedavnog zalaganja za punjenje MagSafeom, kao i zbog njegovih nastojanja da se tvrtka riješi fizičkih utora za SIM kartice u svojim nadolazećim modelima iPhonea.