Petak, 19.04.2024.

Mamić prekinuo šutnju i iz BiH objavio bombastičan status povodom Dinamove titule

Ponedjeljak, 16.05.2022. | Najnovije | Sport

Dinamo je osigurao 23. naslov prvaka Hrvatske nakon što je u utakmici 35. kola Prve HNL na gostovanju pobijedio Šibenik s 2:0, a odmah nakon susreta oglasio se Zdravko Mamić koji je za ovu priliku pripremio i poseban video.

“Mislili su neki, već nas neće biti. Ni veselje svoje nisu znali kriti. Dinamov 23. naslov prvaka Hrvatske danas ćemo slaviti! Jedini hrvatski, profitabilni, evropski space shuttle juri dalje u nove pobjede! Hvala svima koji su vodili Dinamo do novog naslova – od navijača koji je bio na barem jednoj utakmici, tete spremačice, vozača autobusa i domara, do stručnog štaba, radne zajednice, predsjednika kluba gospodina Barišića, nadzornog odbora na čelu s gospodinom Rožićem, uprave na čelu s gospođom Peras te članova skupštine, izvršnog i nadzornog odbora! Vi ste omogućili našim herojima na čelu s kapitenom Ademijem uz vodstvo trenera Čačića da u vitrine našeg kluba donesu još jedan trofej! Kao i teta Goga koja u klubu kuha najbolju kafu! Svi ste vi dio posade pobjedničkog Space Shuttlea! Hvala Svima”, poručio je Mamić koji se nalazi u Bosni i Hercegovini u bjekstvu od hrvatskog pravosuđa.

Objavu pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, igrači Dinama imali su jasnu situaciju uoči gostovanja Šibeniku jer im je pobjeda osiguravala 23. naslov prvaka pri čemu peti u nizu.

To su i ostvarili pa će na stadionu Maksimir u posljednjem kolu odigrati “revijalnu” utakmicu protiv Hajduka.

Uoči posljednjeg i velikog derbija na Maksimiru, Dinamo ima nedostižna četiri boda više od Hajduka.