Petak, 10.05.2024.

Georgina pokazala kakvo tijelo ima, komentar Messijeve supruge je rekao sve

Petak, 14.10.2022. | Magazin | Najnovije | Sport

Georgina je na svojoj Instagram stranici podijelila dvije fotografije na kojima je u opremi za teretanu, pokazujući pritom svoju bujnu figuru.

Fotografije su primljene s velikim oduševljenjem njezinih pratitelja i dobile su pečat odobrenja Antonele Roccuzzo – supruge Lionela Messija.

Messi i Ronaldo su “iskovali” žestoko rivalstvo u debati za “Najvećeg svih vremena” na terenu, ali temelji tog rivalstva leže u dubokom međusobnom poštovanju – osobini koja se proteže i na njihove voljene.

Georginina potpuno crna oprema za teretanu bila je uparena s crnim šeširom, a njena objava do sada je prikupila više od dva miliona lajkova.

I Roccuzzo je ostao zadivljena Georgininom figurom, komentirajući s parom vatrenih emojija što dovoljno govori šta misli o Ronaldovoj partnerici.

Iako su im partneri veliki rivali na terenu, možda i ovaj Antonelin komentar pokazuje da je fudbal samo sport i ništa više od toga.

Inače, Georgina je u posljednje vrijeme jako aktivna na Instagramu što je pokazatelj da je iza sebe ostavila težak period s obzirom da je prilikom poroda izgubila sina.

Atraktivna 28-godišnjakinja je nosila blizance, ali je tragično izgubila sina, dok se djevojčica Bella Esmeralda rodila zdrava i živa.

Ronaldo i Georgina imaju petero djece. Cristiana juniora, Evu i Matea je rodila surogat majka, dok je osim Belle Esmeralde, Georgina rodila i Alanu Martinu 2017. godine.

SPORTSPORT/PRESS