Srijeda, 24.04.2024.

Nije čudo što se zvijezda Sitija ne može koncentrisati na igru: Pogledajte Turkinju kojoj Griliš želi osvojiti srce

Ponedjeljak, 09.05.2022. | Najnovije | Sport

Engleski reprezentativac zvijezda Mančester sitija, Džek Griliš (Jack Grealish,) od dolaska iz Aston Vile, gdje je briljirao, u redove Sitija za 100 miliona eura, ne pokazuje da toliko vrijedi, a iza sebe ima sezonu za zaborav koju mu donekle može spasiti titula prvaka Engleske kojoj su “Građani” dosta blizu.

Englez je ove sezone odigrao 36 utakmica i ima učinak od pet golova i tri asistencije, a pogotovo se našao na udaru kritika navijača nakon što je u revanš susretu polufinala Lige prvaka protiv Reala promašio dvije velike šanse.

Potom se našao i na udaru navijača koji su ga ismijavali zbog objave iz 2014. godine kada je na Twitteru napisao “Hala Madrid”, nakon jednog susreta Reala i Bajerna.

Međutim, pad njegove koncentracije na terenu mogao bi se pronaći i u činjenici da mu je fokus u posljednje vrijeme otišao na drugu stranu, tačnije na tursku ljepoticu i model Ekin-Su Kulkuloglu (Culculoglu).

Fanovi nisu propustili primjetiti Grilišovu “akciju”, lajkanje i praćenje Turkinje, a ne bi čudilo da uskoro na društvenim mrežama njih dvoje osvanu u romantičnoj vezi.

Izvori bliski Ekin su kazali da joj je drago što je Griliš (Grealish) napravio prvi potez te bi se stvari trebali konkretizovati u narednom periodu.

Griliš je poznat kao zavodnik van terena pa je tako jedne prilike istovremeno hodao sa dvije djevojke.

Fanovi nisu propustili primjetiti Grilišovu “akciju”, lajkanje i praćenje Turkinje na društvenim mrežama