Četvrtak, 16.05.2024.

Benzema se više ne može kriti: Poznata manekenka ozvaničila njihovu vezu objavom fotografije

Petak, 05.08.2022. | Najnovije | Sport

Početkom jula proširile su se glasnije o mogućoj vezi Karima Benzeme i manekenke Jordan Ozune, a sada je njihova emotivna veza i ozvaničena.

Naime, Ozuna je objavila njihove prve zajedničke fotografije, a učinila je to na svom Instagram profilu kojeg prati više od 337.000 ljudi. Pretodno je zvijezda Reala ovjekovječena u društvu američke manekenke na luksuznoj jahti, ali sve do sada skrivali su svoju vezu.

Sada je manekenka objavila fotografiju na kojoj je s nogometašem i više nego privržena. Njih dvoje snimljeni su u nježnom i strastvenom zagrljaju, a iako Benzema ove snimke nije podijelio na svom profilu, jasno je da se više ne kriju.

“Ljubav je uvijek jača od mržnje”, napisala se u opisu njihove zajedničke fotografije.

Jordan Ozuna, 32-godišnja američka manekenka rođena je u Marylandu 1. januara 1990. godine i od malih nogu gradi karijeru u svijetu modelinga, pojavljujući se na raznim događanjima.

Iako je radila i kao konobarica u popularnom noćnom klubu Light NightClub u Las Vegasu, nastavila se baviti modelingom, radeći s agencijama kao što su State Management, Caroline Gleason Management, Tricia Brink Management i The Salt Agency, koje je osvojila svojom dugom kovrdžavom smeđom kosom, preplanulim tenom i zategnutim tijelom.