Utorak, 16.08.2022.

Objavljen video na kojem Ronaldo urla u svlačionici Juventusa: Igramo kao gov*a

Petak, 26.11.2021. | Najnovije | Sport | novinarka

“Juventus: Sve ili ništa” naziv je Amazonovog dokumentarca koji iznutra prikazuje prošlu sezonu torinske ekipe, a na društvenim mrežama procurila je scena u kojoj Cristiano Ronaldo bijesan ulazi u svlačionicu, skida se i viče na saigrače.

“Igramo kao go..a! Ja također igram kao go..o. Igramo apsolutno užasno i hitno se moramo sabrati. To je činjenica. Ovo je utakmica Lige prvaka i moramo pokazati karakter”, vikao je Ronaldo na kombinaciji španskog i italijanskog jezika.

U jednom trenutku prišao mu je Juan Cuadrado, koji je pokušao da ga smiri držeći ga za ramena i govoreći mu da mora biti primjer ostalim igračima.

“Ne govorim ovo samo drugima, ja sam također užasan”, odgovorio je Ronaldo, a na to je i Cuadrado počeo vikati na portugalskog asa.

Na kraju snimka napetu situaciju smirio je trener Andrea Pirlo obraćenjem obojici: “Dosta! Dosta Cri, dosta Juan!”

Inače, scena iz Juventusove svlačionice dogodila se na poluvremenu revanša osmine finala Lige prvaka u Torinu protiv Porta, kada su gosti vodili 1:0 i to nakon što su u prvom meču na svom terenu pobijedili 2:1.

Juventus je u nastavku preokrenuo na 2:1 i imao igrača više, ali je onda u produžecima pobijedio uz Pirovih 3:2 te ispao iz Lige prvaka.