Subota, 11.05.2024.

Balajić: Velež možda igra i najbolji nogomet u ligi, jedva čekamo sutrašnju utakmicu

Petak, 01.10.2021. | Najnovije | Sport

Uoči sutrašnje utakmice protiv Veleža na Mokrom Docu, predstavnicima medija danas su se obratili trener i prvotimac Posušja, Stipe Balajić i Luka Begić.

Šef stručnog štaba u uvodu je istakao:

“Dolazi nam jedna od najboljih momčadi u ligi. Momčad koja možda igra najbolji nogomet. Nadam se da se ovdje neće uspjeti izvaditi za neke ranije neuspjehe. Istrošila ih je Europa, čekaju vjerovatno novu pauzu da se ustroje. Što se nas tiče, mislim da imamo dobru atmosferu u svlačionici, ono što smo pokazali u zadnjim utakmicama daje nam dodatni elan. Naročito ako govorimo o drugom poluvremenu protiv Širokog Brijega. Naši igrači su željni dokazivanja i rada, to pokazuju u svakom trenutku. Svi jedva čekaju sutrašnju utakmicu, nadam se da će nas i sreća konačno poslužiti”, poručio je Balajić i naglasio da od igrača neže moći računati samo na kapitena Landeku.

Napadač Luka Begić je kazao:

“Velež igra brz nogomet, moderan. Ali mi se nadamo dobrom rezultatu jer nismo izgubili u tri zadnje utakmice. To pomaže mentalno da se dignemo. Atmosfera je dobra, jedva čekamo sljedeći meč”.