Četvrtak, 25.04.2024.

Otkazano finale Đokovićevog turnira u Zadru: Dimitrov pozitivan na koronavirus a Đoković na testiranju

Nedjelja, 21.06.2020. | Najnovije | Sport


Dimitrov nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus, oglasio se na svom instagram profilu te poručio svim ljudima koji su bili u kontaktu s njim da se testiraju.

“Pozdrav svima. Moram vas s velikim žalom obavijestiti da sam pozitivan na Covid-19. Želim reći svim ljudima koji su bili u kontaktu sa mnom posljednjih dana da se testiraju.
Žao mi je zbog štete koju sam mogao nekome nanijeti, sada sam kući i oporavljam se. Hvala na podršci, budite sigurni i zdravi”, napisao je na Instagramu.

Ovaj teniser posljednjih dana bio je s brojnim poznatim ličnostima u kontaktu, a prije svega se to odnosi na tenisere, Novaka Đokovića i sve one koji su bili dio njegovog teniskog turnira.

Također, bio je u kontaktu s košarkašima Zadra, premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem i građanima Zadra, s kojima se družio u slobodno vrijeme.

Đoković će, kao i ostali članovi organizacionog odbora biti testirani na koronavirus.

Finale Adria Toura u kojem su trebali igrati Rubljev i Đoković također je otkazano, a direktor turnira Goran Ivanišević rekao je da je to najpametnija odluka u ovom trenutku.

Autor: A.A. / PRESS