Petak, 25.10.2024.

(VIDEO) TESTIRAO ELEKTRIČNI TROTINET NA GROBLJU Zbog ovog pravoslavnog sveštenika ljudi u šoku

Srijeda, 26.06.2024. | Na mreži | Najnovije

Snimak koji je nedavno objavljen na društvenim mrežama lako bi mogao da se smjesti u rubriku “vjerovali ili ne”, a sve zbog ponašanja jednog pravoslavnog sveštenika, odnosno onoga što radi na groblju.

Umantiji, sa krstom oko vrata i tašnom u ruci, jedan sveštenik je odlučio da se zabavi i isproba električni trotinet nekoliko krugova po groblju i ne, nije scena iz stripa ili komičnog skeča, već živa istina.

Na njemu se lijepo vidi sveštenik dok po stazi tik uz grobove vozi električni trotinet i koliko mu se vožnja svidjela govori i komentar koji je dao pred kraj snimka, prenosi Blic.

“A? Moram ovo kupiti za parohiju”, govori pop kroz smijeh.

Ovu scenu tviteraši su komentarisali na razne načine.

“Na parastose i sahrane srpski popovi idu trotinetom! Zlo i naopako vrijeme došlo… Popovima su toliko pare udarile u glavu da ne znaju više gdje teraju”, “Da l’ registruju ovi iz SPC trotinete ili im je i to dž? Zna li se šta”, “Ovo je bizar na toliko nivoa!“, glasili su neki od komentara.

Odavno je poznato da je narodu nemoguće ugoditi, pa da je sveštenik snimljen u BMW-u ili “audiju” može se tek naslutiti kakve bi komentare čitali, a ovako djeluje čak i simpatično da i sveštena lica, po pravilu uvijek ozbiljna i svjedena, vidimo u svakodnevnim situacijama.

Shvatajući da je video snimak zabavnog karaktera, a i sveštenik samo čovjek od krvi i mesa, ostali korisnici su iskoristili priliku da se zabave i podijele šaljive komentare na račun snimka.

“Elektro pop”, “Ove godine svećenje vodice neće da kasni“, “Nije tu nešto gust saobraćaj, ne treba im naljepnica, a tek kad krenu da se spuštaju dronovima to će biti “štogod”, “Po propisima mora da ima kacigu i fluorescentni prsluk”, “Sajber-pop”, “Pa ovo je bukvalmno Alan Ford”, “Otac Trotinetije?!”, pisali su tviteraši.

“Dobro, pop se zeza. Nit je njegov trotinet, nit ima razloga da ga prozivamo”, zaključio je neko na kraju.