Petak, 25.10.2024.

Seljani ugledali ljudsko tijelo u jezeru: Kada je stigla policija, uslijedio bizaran obrat (VIDEO)

Srijeda, 26.06.2024. | Na mreži | Najnovije

Stanovnici malog sela Reddypuram Kovelakunta u okrugu Hanamkonda (država Telangana) na jugu Indije uznemirili su se prošlog ponedjeljka oko 7 ujutro kada su ugledali “beživotno” ljudsko tijelo kako pluta u njihovom lokalnom jezercu.

Seljani su isprva bili oprezni, ali nisu odmah kontaktirali vlasti. Umjesto toga, pokušali su probuditi osobu dozivajući je, ali nije bilo odgovora. Tijelo je satima ostalo mirno, što je izazivalo sve veću zabrinutost seljana. Kako do podne nije bilo nikakvih znakova kretanja, odlučili su pozvati policiju.

Na mjesto događaja stigla je policijska jedinica i hitna pomoć. Svi su očekivali najgore. Jedan policajac ušao je u jezero kako bi izvukao “truplo“. Na opće zaprepaštenje, dok je policajac vukao tijelo za ruku, čovjek se iznenada probudio.

Bio je premoren

Videoisječak koji je na internetu postavio istraživački novinar Sudhakar Udumula bilježi neočekivano oživljavanje. Na snimci se vidi kako policajac oprezno prilazi i zatim povlači čovjeka za ruku, nakon čega slijedi njegovo iznenadno i zbunjeno buđenje. Početni uzdah užasa gomile brzo se pretvorio u grohotan smijeh kad je “leš” oživio.

“Uskrsli” muškarac, dezorijentiran ali neozlijeđen, objasnio je policiji da je pretjerao s alkoholom nakon što je završio naporan 10-dnevni rad u obližnjem kamenolomu. U želji da se rashladi u sparnom ljetnom danu, odlučio je zaroniti u jezerce.

Međutim, njegova iscrpljenost u kombinaciji s učincima alkohola dovela ga je do dubokog sna u vodi. Toliko je duboko spavao da nije čuo povike seljana s obale.

Ovaj incident donio je trenutak olakšanja, ali i podsjetnik na nepredvidive posljedice miješanja alkohola i umora. Također naglašava važnost temeljite provjere situacije prije donošenja zaključaka.

Viralna snimka

Video incidenta brzo je postao viralan. Korisnike društvenih mreža taj incident podsjetio je na događaj od prije nekoliko godina u Bangkoku, gdje je čovjek koji je plutao u kanalu zamijenjen za leš, da bi se probudio kada ga je netko pokušao spasiti.

Kako se video proširio internetom, izazvao je niz reakcija. Mnogim gledateljima situacija je bila zabavna, komentirajući čovjekov duboki san i olakšanje seljana. Drugi su pohvalili policiju za njihov oprezan pristup i seljane za njihove početne pokušaje da probude čovjeka prije nego što su pozvali pomoć.

Incident u Reddypuram Kovelakunti služi kao šaljiva i upozoravajuća priča o nesporazumima koji mogu proizaći iz naizgled strašnih situacija. Također naglašava važnost budnosti zajednice i ponekad iznenađujuću prirodu ljudskog ponašanja.