Ponedjeljak, 28.10.2024.

Mostarcu nisu dali u kratkim hlačama u penzino: Otišao u prvu trgovinu i kupio haljinu

Utorak, 11.07.2023. | Na mreži | Zanimljivosti

A ne, imate kratke hlače. Ne možete tako unutra, rekao je portir Mostarcu u zgradi za penziono osiguranje. Ušao je iz drugog pokušaja. U nešto drugačijem izdanju i postao je pravi hit na društvenim mrežama

– Došao sam pred zgradu, dočekao me zaštitar na ulazu. Rekao mi je: ‘Gospodine, ne možete ući, niste pristojno odjeveni’, ispričao je Mostarac za 24sata koji je zbog onoga što je zatim učinio postao pravi hit.

– Otišao sam u prvi dućan i kupio haljinu. Vratio sam se u zgradu i pitao ga mogu li sad ući. Pogledao me i rekao da mogu – smije se Mostarac koji je iz drugog pokušaja ušao u zgradu Federalnog zavoda za penziono i invalidsko osiguranje. 

U haljini.

Vani je preko 30°C i čovjek je mislio da neće biti problema ako dođe u kratkim hlačama. Ali portir na ulazu je bio neumoljiv. Dok se ovaj nije vratio u haljini.

– Evo, ako trebate u zgradu Federalnog zavoda za penziono i invalidsko osiguranje, morate biti ovako odjeveni. Dolje cipele ili opanke zvane kalose. Nemojte zaboraviti – napisao je na Facebooku.

Snalažljivi Mostarac kupio je haljinu čija dužina ide ispod koljena i tako je zadovoljio uvjete za ulazak u zgradu.

Šta reći nego, svaka čast!