Petak, 10.05.2024.

Muzur sa općinskom administracijom obišao infrastrukturne radove: Zadovoljstvo na licima mještana govori dovoljno

Srijeda, 30.06.2021. | Na mreži

Načelnik Općine Ilidža Nermin Muzur u prvih šest mjeseci svog mandata je među najsvjetlijim primjerima kako se to radi u interesu svih građana i građanki.

Rad njega i općinskih službi na Ilidži se svakodnevno vidi, a reakcije građana su takve da kada prođete ulicama uglavnom čujete samo pozitivne stvari za novu vlast.

Muzur je danas sa svojim kolegama iz rukovodstva OV i vijećnicima obišao MZ Rakovicu i ulice koje su asfaltirali u prethodnom periodu. Naišli su na osmijehe na licima zadovoljnih komšija, koji kažu da nisu navikli da ih često načelnik obilazi posebno ne u godini koja nije izborna. 

On je najavio i nove projekte te se zahvalio još jednom građanima na gostoprimstvu ali i na povjerenju koje mu je ukazano.

Objavu Nermina Muzura prenosimo u cjelosti:

Razgovarali smo sa našim komšijama u toku kampanje. Nismo obečavali asfalt, nismo rekli da ćemo želje ispunjavati, obečali smo da ćemo raditi u interesu svih građana najbolje što znamo. 

Danas smo obišli MZ Rakovicu i ulice koje smo asfaltirali u prethodnom periodu. Naišli smo na osmijehe na licima naših zadovoljnih komšija, koji kažu da nisu navikli da ih često načelnik obilazi posebno ne u godini koja nije izborna. 

Ovakav pozitivan pristup naših komšija u Rakovici koji cijene sve urađeno, zajedno sa angažmanom kroz MZ Rakovicu i vijećnikom u OV Ilidža je garant da ćemo još puno dobrog posla uraditi u Rakovici. 

Pored putne infrastrukture, nastavljamo sa izgradnjom glavnog kolektora prema Rakovici(urađena eksproprijacija nove dionice), od JKP ViK ćekamo zvaničnu informaciju prema projektu koje je objekte moguće još priključiti na postojeću mrežu vodosnadbjevanja, a za koji dio je potrebno raditi novi projekat. 

Hvala našim komšijama koji su nas na kraju ugostili domaćinski.

Idemo dalje!