Ponedjeljak, 06.05.2024.

BOTOVI SU PALI NA TJEME / Pogledajte kako su se fotošopirali, pa se obrukali; Jedan bot mašta da dođe u BiH

Četvrtak, 26.08.2021. | Na mreži

Nepresušni izvori zabave koji svojim objavama značajno pomažu jačanje gotovo svih političkih aktera, osim SDA, što im je zadatak, i za šta su plaćeni, još jednom su postali viralni predmet sprdnje.

Ovaj put odlučili su da isfotošopiraju zajedničku fotografiju. Sličnim montažama radikalni Mulahusić već neko vrijeme pokušava da pokaže kako može i smije ući u BiH, a zapravo je istina da je izdata naredba da se po dolasku na granicu isti privede, a zbog slučaja koji Tužilaštvo BiH vodi protiv njega.

Prijavljen je zbog krivičnog djela širenje nacionalne, vjerske i rasne netrpeljivosti. Osim Mulahusića, Tužilaštvo provjerava i sve druge osobe koje na društvenim mrežama, a povezane su s njim, javno vrijeđaju i napadaju novinare, vrlo vjerovatno upravo ove sa kojima se fotošopirao.

Da je fotografija laž ‘provalili’ su korisnici društvenih mreža. Trojac je pao na najmanje inteligentnom od njih. Pogađate i da je riječ o izvjesnom Lingi.

“Haj sve mogu shvatiti, ali hvaliti se, makar i fotosopom, prisustvom Linge u svom drustvu je dno dna. Zato im je stranka u ovakom halu kada im je ovaj “trojac bez kormilara” neko koga su isturili u prvi plan. Ima tu raznih dijagnoza.”

“Glup i gluplji u društvu najglupljeg.”

“Gledaj im čehri, ko Muppet-ovci, ali iz svemira”, samo su neki od komentara na objavu.

Bravo!