Nedjelja, 27.10.2024.

NA MREŽI: Kada niko ne ostane u SDA na red mogu doći i ovakvi, dajte joj pobogu nešto!

Petak, 02.07.2021. | Na mreži

Nakon što je izlascima iz SDA kredibilnih političara sa zavidnim političkim karijerama, a posebno današnjim izlaskom Denisa Zvizdića ugašeno svjetlo u SDA, barem onakvoj kakva je bila godinama i kakav je ugled uživala, počeli su migoljiti razni uvlakači koji svoju priliku čekaju godinama i vode se onim “Strpljen-spašen”.

Strpljenje Zahiragiaća, Ćosović, Biščević-Tokić su nagrađeni, ali jedno strpljenje nikako da dođe do svoje nagrade. Čak je i piskaranje i danonoćno blamiranje polupismenih SDA botova kao što su Lingo i Mulahusein plaćeno, ali ostrašćene simpatizerke Amele Divović (ex Baručija) nikako.

Nije da joj nije davana šansa, bila je i po listama, dobila je i kojakakve beznačajne pozicije unutar stranačkih struktura da bi je zadovoljili, okušala se sa svojim bračnim drugom i u javljanju na javne pozive direktora – stranačkih kolega, ali ništa joj se nije dalo.

Neumorno ipak nastavlja dalje piskarati, komentariše ova stručnjakinja sve redom. Dajte joj pobogu nešto, pokažite da u SDA ima bar malo kvalitetnog i korektnog vrijednovanja truda i rada!