Srijeda, 23.10.2024.

Top lista nadrealista: Predstavljamo kadar SDA Ilidža, aktuelnog vijećnika i kandidata za novi saziv – pismenost, informiranost, logika – ZDRAVO!

Ponedjeljak, 28.09.2020. | Na mreži

Imena za listu na Ilidži, Fikret Prevljak je pažljivo birao i analitičkim pristupom došao do najkvalitetnijih i najboljih, došao do Ize Krupalije.

Krupalija se nalazi i u trenutnom sazivu vijeća u ovoj Općini, a obzirom da se bliži kampanja, posljednjih dana je jako aktivan na društvenim mrežama.

Na svom Facebook profilu izvještava o projektima koji se provode na terenu, šalje motivirajuće poruke koje ulijevaju nadu u bolje sutra i adektvatno informiše javnost o utrošku sredstava iz Budžeta Općine Ilidža.

Krupalija je tako fotografijom ispred zgrade Vijeća ministara obavijestio javnost da je ‘rekonstruisana ulica Bare kod Stupa i da je to projekat vrijedan više od 563 miliona KM’ – poređenja radi godišnji Budžet Ilidže je 49 miliona KM.

Izvjestio je i o ulaganju u MZ Stup: “PROEKTI KOJI SU REALIZOVANI NA MZ STUP 1 MILIONI PETSTO HILJADA U ZADNJE DNIJE GOD“, napisao je Krupalija.

Izvještavao je i sa drugih projekata kao što su ‘PROEKAT KANALIZACIONE MREŽE’ ili ‘DEVETE ULICE KOJA SE ASVALTIRA’.

Ohrabruje i njegova poruka koja kaže ‘Idemo dalje AbD jako’, a kojom ohrabruje sve mlade obrazovane ljude da se maksimalno angažuju na unapređenju svoje životne sredine.

OVAJ TEKST NAŽALOST NIJE SATIRA I JOŠ JE JEDNA SLIKA U NIZU KOJA PRIKAZUJE KADROVIRANJE STRANKE DEMOKRATSKE AKCIJE.