Srijeda, 23.10.2024.

Šokantno priznanje JK: Bračni par u zategnutim odnosima-evo i zbog čega?!

Petak, 28.08.2020. | Na mreži

Jelena Karleuša je konačno na Instagramu priznala da ona i Duško Tošić više nisu u ljubavi. Još od njene afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom spekuliše se da joj je brak u krizi, ali je pjevačica na sve načine pokušala to da demantuje.

Iako je bilo očigledno da sve rjeđe zajedno putuju, fotografišu se i provode, Jelena je tvrdila da se ona i Duško lijepo slažu. Međutim, jučer je šokirala svojim priznanjem na društvenim mrežama:

https://www.instagram.com/p/CEFpKxmBX4A/?utm_source=ig_web_copy_link

Muž mi bar jednom dnevno napiše da me ne voli. Nepopravljivi romantik – otkrila je pjevačica.

Kako Informer saznaje, bračni par je u veoma zategnutim odnosima. Tošić ne može da pređe pjevačici preko skandala koji je izbio zbog njene p*rno-avanture sa Vranješom.

– Oni su i dalje u zvaničnom braku, ali se trude da funkcionišu samo zbog kćerkica Nike i Atine. Dok je Duško bio u Beogradu, stalno su se svađali. Jelena je čak zvala policiju i prijavila ga zbog nasilja. On joj je tada navodno uvrnuo ruku. Otkako je Duško otputovao u Kinu, čuju se samo zbog djece. Ni za rođendan joj nije poslao poklon. Pitanje je trenutka kada će taj brak da pukne, piše Informer.

https://www.instagram.com/p/CEScVtyhVZG/?utm_source=ig_web_copy_link