Utorak, 22.10.2024.

Glas napaćenog malog biznismena: Nakon što mu je zatreptala okicama, Ejub Kučuk kupio supruzi Mercedes

Petak, 17.07.2020. | Na mreži

Ejub Kučuk, poduzetnik i vlasnik Marketinške agencije MITA Group, nakon proglašenja pandemije koronavirusa postao je zvijezda medija u bh. zahvaljujući Facebook Glasu malih biznisa koja je okupila oko 48.000 članova iz cijele BiH.

Sa desetak objava dnevno obavezno praćenih njegovom slikom Kučuk je svakodnevno kritikovao vlasti, alarmirao, predlagao rješenja i mjere za borbu protiv koronevirusa, s fokusom na to da bi država trebala odriješiti kesu za pomoć malim biznisima.

Ovaj biznismen koji je duži niz godina radio projekte za SDA da bi u jednom trenutku sebe počeo predstavljati kao malog ugroženog biznismena čijim poslovima slijedi katastrofa ukoliko mu država ne pruži pomoć, danas je pokazao s koliko se zaista problema mora nositi u životu, ili tačnije, to je uradila njegova supruga.

Uz fotografiju pored novog Mercedesa, Nermina Kučuk je napisala:

“Molim gospođe da ne trepću kada prolaze pored mog muža… Vidi šta se desi kad trepnem okicama i dam znak da mi se sviđa auto. Volim te neopisivo Ejub Kučuk. Hvala ti za sve što si za mene uradio, jesi i što ćeš uraditi. Hvala ti za ruku u ruci i pješčane plaže. Hvala ti ljubavi što znaš da me voliš. Odužit ću ti se. You are the best”.

Kučuk joj je uzvratio na Instagramu uz poruku “Al’ tebe volem, i to je fakat, ti si mi ljubav najveća”.

Uslijedili su duhoviti statusi na društvenim mrežama, ali i podrugljivi komentari na Glasu malih biznisa. Članovi grupe ogorčeni su bahatošću i razmetanjem luksuznim životom porodice Kučuk i hvaljenjem po društvenim mrežama pa su pronašli i gastronomske specijalitete koje dijele uz ironične komentare.

Gastronomski specijaliteti
Poričanin-Petrešin: Mogu se samo slikati