Utorak, 21.05.2024.

“Sebijini nasrtaji na dr. Gavrankapetanovića pokazali su pravo lice SDA”

Četvrtak, 16.07.2020. | Na mreži

Osobe iz političkog i javnog života nastavljaju pružati otvorenu podršku direktoru Opšte bolnice “Prim. dr. Abdulah Nakaš” Ismetu Gavrankapetanoviću, piše PRESS.

Predsjednik Naroda i pravde (NiP) i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Elmedin Konaković napisao je na Twitteru kako su postupci direktorice KCUS-a Sebije Izetbegović probudili ljude iz sna.

“Koliko su samo nasrtaji Sebije Izetbegović na Ismeta Gavrankapetanovića probudili ljudi iz sna o SDA i koliko je ona lično ogolila i pokazala pravo lice SDA. I ništa mu nije mogla. On je stalno jačao. Pokušaj da mu oduzmu licencu je odraz njene nemoći, a opet nije uspjela. Ipe!”, napisao je Konaković.

Ugledni bosanskohercegovački reditelj Dino Mustafić jedan je od kulturnih djelatnika koji je također komentirao pokušaj progona dr. Gavrankapetanovića.

“Svi oni koji misle da montirane procese i nepravde mogu činiti stručnim i dobrim ljudima bez društvene i političke reakcije potcijenjuju javnost. Sram bilo ponaosob, svakog člana komiteta sa glasom ZA koji učestvuje u ovoj lakrdiji“, napisao je Mustafić.

(PRESS)