Četvrtak, 24.10.2024.

“Ja sam džematlija iz NiP-a i glasam za Srđana Mandića”

Nedjelja, 01.11.2020. | Na mreži

Stranka demokratske akcije (SDA), koju proteklih mjeseci potresaju ozbiljne političko-koruptivne afere, svjesna je koliko loše stoji među biračima.

U nedostatku vizije, plana i programa SDA je sve resurse koje kontroliše, a prije svega propagandne i obavještajne, usmjerila na pokušaje diskreditacije lidera i kandidata Četvorke.

Tako je u javnost plasirano i pismo koje je navodno napisao anonimni član Naroda i pravde, a u kojem kritikuje predsjednika NiP-a Elmedina Konakovića.

Četvorka se metodama SDA ne služi, vjerovatno iz moralnih principa, ali i svjesna činjenice da u političkom smislu SDA je najveći neprijatelj samoj sebi.

Pored Asima Sarajlića, Osmana Mehmedagića, Fikreta Prevljaka poznatijeg pod nadimkom Njiha, Mirze Čelika i brojnih drugih skutonoša koji svojim djelovanjem i radom u isto vrijeme izazivaju i gnjev i podsmjeh javnosti, stranci Bakira Izetbegovića ne treba opozicija.

Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković na svom Twitter profilu osvrnuo se na ovakav vid prljave kampanje protiv njega i kandidata Četvorke za načelnika Centra Srđana Mandića, s sve u režiji SDA.

“Kad se udruže bivši KOS-ovci i loši obavještajci bez diplome, dobijemo ovakav tekst. Ja sam džematlija iz NiP-a, podržavam i glasam za Srđana Mandića”, napisao je Konaković.