Ponedjeljak, 28.10.2024.

Kamilu prozivali da izgleda kao mladunče kita, ona pozirala u TOPLESU i raspametila sve

Utorak, 25.07.2023. | Muzika | Na mreži | Showbiz

Pjevačica Kamila Kabeljo posjetila je Portoriko nakon što je prošlog mjeseca boravila u Atini u Grčkoj. Objavila je niz slika s ove egzotične destinacije i najavila da uskoro odlazi u studio zbog snimanja novog albuma. I sada je neki kritikuju zbog izgleda, ali su komplimenti glasnije. A među najsramnijim reakcijama bila je opaska da muzička zvezda na plaži izgleda kao mladunče kita. Ali sigurno znate da sve što negativno govorite o drugima, često otkrije više o vama samima.

Zamislite… povod za ovakve opaske bilo je to što Kamila Kabeljo ima celulit i poneki kilogram viška. Zamjera se to inače ženama, a kada ste na javnoj sceni, negativni sramni komentari postanu još glasniji.

Ali čini se da je najglasnija sama Kamila Kabeljo- kako dok sjajno pjeva, tako i dok ponosno ističe svoju ljepotu. U seriji slika koje je danas objavila na Instagramu, pozirala je u toplesu. Govore joj da je prelijepa i pravi primer prirodne ljepote. Oni kojih je manje ističu da ni ne treba držati dijetu dok se snima novi album- ma baš su mudri, zar ne?

Kamila Kabeljo je ovog proljeća raskinula sa pjevačem Semom Mendezom nakon što su obnovili vezu.