Ponedjeljak, 29.04.2024.

Enrique Iglesias objavio video na kojem se strasno ljubi s obožavateljicom

Utorak, 20.09.2022. | Muzika

Enrique Iglesias, suprug Anne Kournikove, sve je šokirao videom u kojem se ljubi s obožavateljicom tijekom susreta u Las Vegasu.

Pjevač, koji je u braku s bivšom tenisačicom Annom Kournikovom više od 20 godina, snimljen je kako obožavateljici daje poljubac u obraz prije nego što je ona okrenula glavu kako bi ga poljubila u usne.

Činilo se da je Enrique bio iznenađen tim trenutkom, ali je zgrabio obožavateljicu za struk i dopustio joj da snimi selfieje prije nego što je ponovno uhvatio oko struka kako bi je odgurno i pobjegao, dok je njegovo osiguranje sve promatralo.

Iglesias je snimku objavio na svom vlastitom Instagram profilu što je izazvalo čuđenje i zabrinutost njegovih pratitelja.

”Hoće li se tvoja žena uzrujati?”, ”Kako Anna to dopušta”, ”O bože, pa on je oženjen…”, “Ko je ova”, “Žao mi je njegove obitelji što će ovo vidjeti”, nizali su se komentari.

Podsjećamo, Anna i Enrique zajedno su od 2002. godine, a upoznali se se tokom snimanja spota za njegovu pjesmu “Escape”. Par ima troje djece, a svoju privatnost drži daleko od očiju javnosti.

KLIX/PRESS