Subota, 18.05.2024.

“Lavovi o miševima nikad ne govore, a miševi o lavovima svaki dan” Glumac zapjenio zbog supruge

Utorak, 30.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Eliminacija Lejle Filipović iz hrvatskog šou programa “Zvijezde pjevaju” potresla je njenog supruga, glumca i voditelja Tarika Filipovića.
Tarik je odlučio da se oglasi na Instagramu i da bez ustručavanja napiše ono što mu je na duši.

“Nisi imala pravedan tretman niti pol poziciju… Ali, još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom… I dalje ćemo zajedno ‘pjevat što nam srce zna’…”, napisao je Tarik, pa nastavio:

“Lavovi o miševima nikad ne govore… A miševi o lavovima svaki dan”, poručio je glumac i voditelj supruzi uz njenu fotografiju iz šoua.

Ona je podijelila njegovu objavu i napisala da je “zasužila”. Takmičenje je zamišljeno tako da profesionalni pjevači pjevaju u duetu sa poznatim ličnostima iz drugih sfera javnog života.

Podsjetimo, poznati voditelj Tarik Filipović uživa u sretnom brak sa četiri godine mlađom misicom, Lejlom Filipović koja je ostala upamćena po velikom skandalu. Naime, Lejla je bila u centru skandala nakon što je 1998. godine izabrana za Mis Hrvatske, da bi pet dana kasnije glasanje bilo proglašeno neregularnim.

Kako su tada prenosili hrvatski mediji, Lejla je prvog supruga sa kojim ima sina, uhvatila u prevari, nakon čega je odmah podnijela zahtjev za razvod braka.

Ona je danas u braku sa voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem. Lejla i Tarik su se prije nego što su uplovili u ljubavnu priču vidjeli tri puta.

Prvi put upravo u toku skandala kada se Tarik javio Lejlinoj mami, drugi put su se sreli u prodavnici cipela, a treći put u kafiću. Svaki susret završavao se tek usputnim pozdravom i osmjehom, a onda su stupili u vezu koja ih je odvela u brak.