Subota, 18.05.2024.

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE iz kuće bubnjara Yu grupe: Ovo nisu uslovi za život, pretužno je

Ponedjeljak, 29.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Bivši bubnjar Yu grupe, Slobodan Jurišić, šokirao je javnost kada je otkrio u kakvim uslovima živi, ali i na koji način je došlo do takve situacije. Za Kurir je nedavno govorio o ukradenom novcu i situaciji u kojoj se nespreman našao.

– Prodao sam stan u Zemun polju u kome sam živio. Imao je 20 kvadrata i prodao sam ga za 19.000 eura. To se desilo u petak, nisam stigao da odem do banke i riješio sam da sakrijem lovu u sefu. I sutradan je nije bilo. Ostao sam sam na ulici – rekao nam je sa knedlom u grlu i objasnio gdje se sada nalazi.

– Trenutno sam u Perlezu, (naselje u sklopu Zrenjanina) to je kuća koju mi je dao prijatelj da u njoj živim dok se ne snađem.

Kuća izgleda strašno. Zapravo, to je stan u kome je živio neki čovjek ranije. Svuda su đubre i flaše. Kurir se našao na licu mjesta, a pjevač je pokazao svaki kutak kuće koja ni malo ne liči dom u kojoj bi neko mogao normalno da boravi.

Podsetimo, Jurišić se muzikom profesionalno bavi od 1979. i jedan je od najzastupljenijih bubnjara u Srbiji. Studijski rad započinje sa čuvenim “Mama Co Co” bendom, a u karijeri je, pored mnogih popularnih sastava, bio i član Yu Grupe, benda Dejana Cukića, a studijski se muzikom bavio i internacionalno, najvise u Njemačkoj, gdje je i stekao reputaciju “gruvera”. Jura je jako poznat po specifičnom načinu svirke i posjeduje jedinstvenu tehniku sviranja funk i rok bubnja.