Četvrtak, 24.10.2024.

Zavirite u luksuzni dom Joksimovića: Jovana i Željko posjeduju vilu s bazenom

Petak, 29.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Željko Joksimović već duže vrijeme sa suprugom Jovanom Joksimović porodicom živi na Senjaku, a njegova vila je pravi raj koji rijetko pokazuje javnosti. Vila je navodno plaćena 2,5 miliona eura, a uredili su je po svom ukusu, što je koštalo više desetina hiljada eura.

Osim Jovanine i Željkove zajedničke djece, u kući često boravi i Željkova kćerka Mina iz prvog braka, koja je na svom Instagram profilu u više navrata pokazala kako izgleda unutrašnjost vile.

Zahvaljujući Mininim objavama na Instagramu, javnost je dobila priliku da zaviri u luksuzni dom Joksimovića. Posebna atrakcija doma je bazen ovalnog oblika u dvorištu, ušuškanom u zelenilu Senjaka. Zidovi su od cigli, a trpezariju krase široki prozori duž cijele jedne strane.

Ova nekretnina predstavlja pravu oazu za poznatog pjevača i njegovu porodicu, a javnost će sigurno u budućnosti željeti da sazna još više detalja o ovom skrivenom kutku luksuza na Senjaku.

Inače, Željko Joksimović je, nakon razvoda od Vesne, sreću našao pored supruge Jovane Joksimović, sa kojom ima troje djece.

Željko sa Jovanom Joksimović ima sina Kostu i kćerke Srnu i Anu, a lijepa voditeljka je jednom prilikom progovorila o odnosu sa Minom, te spomenula i Vesnu.

– Ja njoj ne mogu da budem drugarica, ne mogu da joj budem ni mama. Ja mogu da joj budem prijatelj i neko ko će, šta god da joj treba, uvijek biti tu. Ljudi strašno mješaju uloge. Mislim da Mina ima divne roditelje, divnu mamu i divnog tatu – istakla je tad Jovana.