Četvrtak, 24.10.2024.

“NEMAM ODAKLE DA PLATIM”: Baka Prase zbog silnih dugova prodao 2 automobila, a sad se ponovo oglasio

Četvrtak, 28.03.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Jutjuber i influenser Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nedavno je otkrio da je upao u ogromne dugove zbog kocke, te da je u proteklom periodu izgubio 240.000 evra.

On je na svom Instagram storiju podijelio oglas da prodaje svoje luksuzne automobile, a sada je otkrio da je dva uspio da proda.

U pitanju je automobil “mercedes benz AMG”, kao i automobil “lambordžini”.

– Hvala svima, lambo i mercedes su prodati, ostao je još samo “Braus”. Javite se ako znate nekoga, molim vas – napisao je on.

FOTO: BAKA PRASE/INSTAGRAM/SCREENSHOOT

Nakon toga, Baka Prase je otkrio šta se dešava sa njegovim trećim automobilom marke “BMW”.

– Za sve koji pitaju šta se dešava sa BMW-om. Zbog dugovanja i neplaćenih rata koje su se nagomilale, a sada nemam odakle da ih platim, morao sam da vratim BMW lizing kući – napisao je on.

Podsjetimo, Baka je iznenadio sve kada je otvoreno na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz dugova zbog kocke, od koje je posljednjih mjeseci zarađivao vrtoglave cifre.

– Mnogo sam para sj*bao i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne riješim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas**o… Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje*ao. Je*ala me kocka – napisao je jutjuber, piše Blic.