Srijeda, 08.05.2024.

“Mogle su u domu da završe…” Saša Matić izjavom o kćerkama šokirao

Subota, 27.04.2024. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Saša Matić progovorio je o roditeljstvu i kćerkama, Aleksandri i Tari, koje je dobio u braku sa suprugom Anđelijom. Kako je pjevač istakao, nije stigao dovoljno da im se posveti, pa tokom zajedničkih trenutaka nije želio da bude strog.

– Ma kakvi, ja nemam ni vremena da budem strog. Ja malo pričam o svojoj deci. Ja sam liberalan, supruga je malo stroža. Ona je odmah u startu postavila stvari na svoje mesto. Jednom sam i izjavio: “Koliko sam se bavio njima, mogle su i u domu da završe” – iskreno je rekao Saša, piše Blic.

Potom se osvrnuo i na njihov dar za muziku, ali smatra da nisu pretjerano talentovane.

– Slabo… Mlađa kćerka “pjevuši” i nije to loše, ali s obzirom na to da sam ja perfekcionista, moram da kažem da može bolje – rekao je kroz osmijeh Saša.

On je, potom, otkrio tajnu njihovog dugovječnog i stabilnog braka, te objasnio da je jedna od najbitnijih stvari razumijevanje, pa među njima odavno nema “dječijih problema”.

– Već 25 godina smo zajedno, u braku 21 godinu. Najbitnije je da druga polovina može da te prati i u nekim momentima i da te trpi – zaključio je Saša.